Commissaris van de Koning opent feestweek

0
97
Doezum start feestweek

Doezum start feestweek-2 Doezum start feestweek-3 Doezum start feestweek-4 Doezum start feestweek-5 Doezum start feestweek-6 Doezum start feestweek-7 Doezum start feestweek-8 DOEZUM – Dat de commissaris van de Koning Max van den Berg de feestweek van Doezum kwam openen hield de organisatie van de feestweek tot enkele weken geleden niet voor mogelijk. Eigenlijk werd de commissaris uit de grap gevraagd of hij de openingshandeling wilde verrichten. ‘Vorige keer hadden we burgemeester Kor Dijkstra en we hadden tijdens een vergadering gegrapt dat we het dit keer maar een stapje hoger moesten proberen’, vertelt Corien Marinus namens de organisatie. ‘Dus ik heb de stoute schoenen aan getrokken en een mailtje gestuurd. Ook zodat hij eens een keer een kijkje kon nemen in Doezum. We hadden nooit gedacht dat hij echt langs zou komen!’ Max van den Berg bleek echter wel oren te hebben naar een bezoekje naar Doezum en kwam zaterdag dan ook met veel plezier de optocht en daarmee de feestweek openen.