De állerlaatste startkaarten voor de Struuntocht

0
103

LUTJEGAST – Met alweer drie edities achter de rug heeft de Struuntocht haar sporen al verdiend. Het beste bewijs hiervan is het feit dat de editie van 2015 in slechts een week totaal uitverkocht was. Maar liefst 4500 kaartjes gingen als warme broodjes over de toonbank. Het belooft dan ook opnieuw een ware happening te worden; een wandelbelevenis waarvoor de organisatie de lat opnieuw hoger heeft gelegd.
De Streekkrant is verheugd te melden dat de organisatie van de Struuntocht nog drie keer twee kaarten beschikbaar heeft gesteld voor alle lezers die achter het net hebben gevist. Dus iedereen die ook graag wil gaan genieten op 12 september moet goed opletten. In deze krant is een spreuk verstopt. Letters zijn verstopt in diverse advertenties die te vinden zijn onder de kop ‘struners’. Zet de letters in de juiste volgorde achter elkaar, maak de spreuk en stuur hem in. Onder alle inzendingen worden nog eens drie keer twee kaarten verloot.
Wilt u ook kans maken op deze állerlaatste startbewijzen voor de Abel Tasman Struuntocht. Doe dan snel mee! Inzenden kan tot en met zondag 14 juni en kan via de mail: destreekkrant@media-totaal.nl of via de post: de Streekkrant, Postbus 116, 9300 AC Roden. Voorzitter Piet Miedema zal daarna de winnaars trekken.