Hallo Zomer! Festival waardig verjaardagsfeestje voor De Smidse

0
118
Niekerk Zomerfeest 1

Niekerk Zomerfeest 1-2 Niekerk Zomerfeest 1-3 Niekerk Zomerfeest 1-4 Niekerk Zomerfeest 2 Niekerk Zomerfeest 2-2 Niekerk Zomerfeest 2-3  Niekerk Zomerfeest 2-5 Niekerk Zomerfeest 2-6 Niekerk Zomerfeest 2-7 Niekerk Zomerfeest 2-4NIEKERK – Meer dan veertig vrijwilligers hebben zich zaterdag ingezet voor het Hallo Zomer! Festival, en niet zonder succes: meer dan 1500 bezoekers kwamen naar het festival ter ere van het dertigjarig bestaan van het Jeugd- en Jongerenwerk de Smidse. Het festival vond plaats op het Sportpark Eekeburen en in De Smidse. Rond de 250 kinderen kwamen ’s middags naar het kinderprogramma, dat in samenwerking met de dames van de Crea was opgezet. Vanaf 16.00 uur begon het programma voor de oudere jeugd en volwassenen. Er was gezorgd voor een zeer gevarieerd programma met wisselende muzieksoorten. Van Hollandse hits met Bert Zwier en Bert Solo naar rock van de band Roadblock en The Good, the Band and the Ugly, tot hedendaagse dance, 90’s, en Top 40 van de band Cheerz en the Anouk Coverband. Bij de afterparty zorgde DJ Martijn Renkema ervoor dat de voetjes van de vloer gingen. Vanaf nu gaat de organisatie zich weer voorbereiden voor de feestweek in augustus, waar de vrijwilligers van De Smidse ook altijd een groot aandeel in de organisatie hebben. De kaartverkoop daarvoor start binnenkort. Kijk voor meer informatie op www.desmidse.net.