Jan Kuipersschool winnaar wisselbeker schoolzwemtoernooi

0
142
Grootegast - schoolzwemwedstrijden

DOEZUM/GROOTEGAST – Afgelopen week werden de jaarlijkse zwemwedstrijden voor scholen gehouden van zwembad De Woldzoom. Aan deze wedstrijden deden OBS De Molenberg, CBS Jan Kuipersschool en de Johannes Bogermanschool uit Grootegast mee,  CBS ‘t Fundament uit Lutjegast, SWS De Groene Borg uit Kornhorn, SWS de Aquarel uit Sebaldeburen en CBS Remmelt Booyschool uit Doezum. Dit jaar werd het evenement voor de 23e keer georganiseerd door de Activiteiten Commissie van zwembad De Woldzoom. Er werd dit jaar ook weer zeer fanatiek gezwommen om een prijs in de wacht te slepen. Na afloop konden er dan ook heel wat medailles worden omgehangen. De scholen streden ook tegen elkaar in de estafette. Net als voorgaande jaren ging deze wisselbeker mee naar de Jan Kuipersschool. De Remmelt Booy School eindigde als tweede en De Aquarel werd derde.