Noordhorner feestweek de boeken in als sportief en gezellig

0
143
Noordhorn filmpje zeskamp

Noordhorn filmpje zeskamp-2 Noordhorn filmpje zeskamp-3 Noordhorn filmpje zeskamp-4 Noordhorn filmpje zeskamp-5 Noordhorn filmpje zeskamp-6 Noordhorn filmpje zeskamp-7 Noordhorn filmpje zeskamp-8 NOORDHORN – De feestweek van Noordhorn van 2015 kan de boeken in als zeer geslaagd, gezellig en bij tijden met zeer mooi weer. Verschillende onderdelen kwamen voorbij tijdens deze feestweek. Traditioneel werd begonnen met een tentdienst op zondag 31 mei, waarna er veel met name sportieve activiteiten op het programma stonden. Zo werd er een buurtvolleybaltoernooi georganiseerd, speelde Noordhorn Noord een voetbalwedstrijd tegen Noordhorn Zuid en werd zaterdag een zeskamp georganiseerd waar verschillende bloedfanatieke teams aan deelnamen. Ook voor de kinderen werd er tijdens de feestweek het nodige georganiseerd. Zo was er woensdagmiddag een speciale kindermiddag met bingo. De feestweek werd afgesloten met een Tiroler avond.