Doezum bijna klaar voor tweede beachvolleybaltoernooi

0
186
DOEZUM - Beachvolleybaltoernooi

Deelnemers kunnen zich nog opgeven

DOEZUM – Het dorp Doezum staat zaterdag 27 juni in het teken van het tweede Moijo Beachvolleybaltoernooi. Een enthousiaste en zeer gemotiveerde groep vrijwilligers is alweer druk aan de slag voor het komende evenement. Na het succes van vorig jaar, moest er dit jaar wel een vervolg komen. Ook nu wordt de dag afgesloten met een spetterende beachparty.
De organisatie heeft er zin in, vertelt Janko Kuipers. “Het zal een te gek toernooi worden voor alle leeftijden, waarbij in twee soorten competities zal worden gestreden. Uiteraard voor een geweldige prijs en de absolute eer.” Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats bij sporthal De Leegens. Deze zal bedekt zijn met zand. Kuipers: “Niet getreurd voor de mensen die er willen parkeren, dit wordt allemaal geregeld”. Vanaf 10:00 uur kunnen de teams zich omkleden en klaarmaken voor de wedstrijden in de aanwezige partytenten, die als kleedkamers zullen fungeren.
Naast het serieuze deel, moet ook de lol centraal staan. Kuipers: “De hele dag wordt ondersteund door muziek van de DJ. Nadat de wedstrijden er op zitten, zal de organisatie alles in gereedheid brengen om de dag vanaf 21:00 uur af te sluiten met een fantastische beachparty.”
Meedoen kan in twee soorten competitieverband, namelijk recreatief (6 tegen 6) en competitie (3 tegen 3). Voor de 3 tegen 3 (minimale leeftijd 14 jaar) wordt een redelijke volleybalervaring geëist om zo het niveau in deze klasse hoog te houden. De kosten voor het meedoen bedragen €15,- per team en elk team moet een scheidsrechter leveren.
Aanmelden kan tot 20 juni via www.moijo.nl of door een mail te sturen naar moijodoezum@gmail.com.