GESLAAGDEN! 2015

0
1872
Geslaagd

Lauwerscollege
locatie Buitenpost
VMBO – Theoretische leerweg
Anton Alma; Kelly Beiboer, Kollum; Ruben van der Bij, Kootstertille; Danielle de Boer; André Boorsma, Kootstertille; Gert-Jan Boorsma, Kollum; Nynke Bos; Jelly Buwalda, Kollum; Annelieke Detmar, Gerkesklooster; Romy Detmar, Gerkesklooster; Sietze van Doezum, Harkema; Femke Douma,    Kootstertille; Gerrit Jan Elzinga, Augustinusga; André Faber, Kootstertille; Ben Flikkema, Kollum; Johan Froentjes, Burum; Simone de Haas, Surhuisterveen; Lisette Hamstra, Surhuisterveen; Lennard Helder,Triemen; Renneke Hiemstra, Drachten; Kevin van der Hoek, Gerkesklooster; Lisanne Hoeksema, Grijpskerk; Harm Freerk Hoekstra, Augustinusga; Kimberley Hoekstra, Kollumerzwaag; Rommy Hoekstra; Yoram van Houten, Kollum; Moniek de Jager, Kollumerzwaag; Tim Jongschaap; Minne Komrij, Drogeham; Pieter Kooistra, Kollum; Elisabeth Leenstra; Esmée van der Linde, Boelenslaan; Johanna van der Meer, Harkema; Nascha van der Meer, Surhuisterveen; Rohenne van der Meer, Harkema; Rimer Meindertsma, Kootstertille; Kazjin Mohammad, Surhuisterveen; Hélène Nauta, Surhuizum; Eline Nijp, Surhuisterveen; Tineke Postma    , Kollumerzwaag; Wouter Postma, Surhuizum; Iain de Ruiter, Warfstermolen; Jan Dirk Sangers, Kollum; Johan Schat, Kollum; Rosanne Spoelstra, Harkema; Rutger Terpstra; Sven Terpstra, Kollum; Margriet van der Veen, Harkema; Tom van der Veen, Kootstertille; Gerben Veenstra; Surhuisterveen; Lars Vellinga; Jorn Voersma, Kollum; Ilse de Vries, Kollum; Timen de Vries, Oudwoude; Mourens Wassenaar; Jildou van der Weg, Gerkesklooster; Dennis Weistra, Kollumerzwaag; Andre Westra, Drogeham; Klaas van Wieren, Kollum; Aukje van der Wijk, Drogeham; Ronald van der Woude, Augustinusga; Daan Zorgdrager; Stephanie Zuidema; Harm Zwier, Harkema.
Havo
Jesse Akse; Thomas Algra; Hester Bakker, Doezum; Sanne van der Bei, Twijzel; Anica Bierma, Kootstertille; Julia de Boer; René de Boer, Surhuizum; Ploon Bokma Lutjegast; Klaas Wietze Boorsma, Kollumerzwaag; Wietze Boorsma, De Westereen; Jetty Borger, Eastermar; Koen Bosgra, Surhuisterveen; Piter Jakob Bosgraaf, Kollumerzwaag; Martijn Bouius; Boukje Bouma, Kollumerzwaag; Jarno Bouma, Kollumerzwaag; Berry Broersma, Kollum; Cor Broersma, Jistrum; Claudia Brouwer, Kollum; Daniël Buijs, Kollum;  Wytse Couperus, Harkema;  Andrea Dalstra; Redmar Dijkstra, Visvliet; Silke Drenth, Oudwoude; Joy Droogsma, Westergeest; Janine Ekema;  Hanneke van der Galiën, Burum; Iris Gall, Harkema; Nils Glas; Joeri Groenhof, Harkema; Durk de Haan; Kirsten de Haan, Groningen;  Janita Hamstra, Drogeham; Ricardo Hamstra, Harkema; Reinder Henstra, Twijzel;  Auniek Hiemstra, Kollumerzwaag; Romay Janssens, De Westereen; Marc de Jong; Miranda van Kammen,Surhuisterveen; Brenda Kamminga; Kootstertille; Jurgen Kerkman; Suzanne Klein, Kollum; Sita Kooistra, Westergeest; Heinze Luimstra, Kollumerzwaag; Marjon Mattiesing, Opende; Martijn van der Meer, Kollum; Menno van der Meulen; Renate van der Meulen, Kootstertille; Henk Andries Nicolai, Kollum; Nikki Numan, Surhuisterveen; Pieter Ozinga, Burum; Ilse Pel, Gerkesklooster; Sanne van der Ploeg, Surhuisterveen; Binnita Poelman, Surhuizum; Daphne Poelman, Kootstertille; Klaas Pool, Surhuizum; Iris Postma; Geartsje Praamstra, Triemen; Nynke Reitsma, Surhuisterveen; Tom Renkema, Kollum; Jan Rozema, Surhuisterveen; Dianne Schootstra; Roelina Smedema, Kollumerzwaag; Geert Terpstra, Zuidhorn; Jildou Tjoelker, Surhuisterveen; Nynke van Veen, Kollum; Marie van der Veen, Augustinusga; Roelof van der Veen, Surhuizum; Sandra van der Veen, Surhuisterveen; Alie Veenstra, De Westereen; Inga Veenstra, Stroobos; Marnick Veenstra, De Westereen; Nienke van der Velde,Twijzelerheide; Dienke Venema, Twijzel; Martein Visser; Dorien de Vries, Burum; Freyja de Vries; Lotte de Vries, Kollum; Ilse de Weger; Henriët van Wieren; Julia van Wijk, Surhuizum; Klaas Ate Wijma, Kollumerzwaag; Jorn van der Wilt, Grijpskerk; Gabe Witteveen, Surhuisterveen; Sanne Wolters, Kollumerzwaag; Monique van der Zaag, Stroobos; Anouk Zandberg, Drogeham; Arjen Zijlstra, Kollum; Benjamin Zondervan, Kollum.
VWO atheneum
Douwe Albert Beerda, Kollum; Anne Bergsma, Jistrum; Tijmen Bijker, Surhuisterveen; Gert Jan de Boer, Kollum; Peter Bosma, Kollum; Tjitske Botma, Oudwoude; Sisca Broersma; Geanne Hoekstra, Kootstertille; Cornelis Hoogterp, Eastermar; Gerben Houtsma, Harkema; Martha de Jong, Kollum; Saskia Kerkman; Thessa van der Land,Twijzel; Anne Leenstra; Mechiel Meindertsma, Kootstertille; Marijn van der Molen, Westergeest; Johan Mulder, Surhuisterveen; Mick Niekerk, Gerkesklooster; Paulien Peterson, Zwagerbosch; Anneke Pol; Anco Postma; Jelle Schat, Kollum; Esmée Stiksma; Pieter van der Veen, Surhuisterveen; Wietse de Vries, Doezum; Pieter Roel Westra, Kollum; Anke Wiersma; Jetske Zijlstra, Grijpskerk; Sietske-Nyncke Zijlstra, Kollum; Reinder Zuidhoorn; Romke Zwier, Harkema.
VWO gymnasium
Fenna Bouma, Surhuizum; Hilde Fokkinga, Drogeham; Jakob de Haan, Surhuizum; Gerald de Jongh, Kollum; Ýmir Meijles, Gerkesklooster; Erik van der Ploeg, Harkema; Anita Postma, Kollumerpomp; Marrit Sietzema; Johan Starkenburg, Kollumerzwaag; Hasan Taher; Lieke Terpstra, Gerkesklooster; Marije Veenstra, Twijzel; Marry Visser, De Westereen; Rianne Wiersma, Kollum; Fenna van der Wijk, Kollum; Meint Zwama, Doezum.
Locatie Grijpskerk
VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Sander Drijfhout, Oldehove; Jaroenie Eilander, Lutjegast; Ronny Hoolsema, Grijpskerk; Stefan Scholtens, Oldehove. Techniek-breed: Jarno van der Heide, Noordhorn; Jordy Knol, Munnekezijl; Mitch van der Veen, Grijpskerk; Martijn Woddema, Noordhorn; Rick Mulder, Kommerzijl. Zorg en Welzijn: Ricardo Boon, Noordhorn; Kevin Lohman, Visvliet; Greetje Sennema, Grijpskerk; Suzanne Werkman, Lauwerzijl.
VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Yvonne Boes, Kommerzijl; Jeroen Cruiming, Niehove; Martijn van der Veen, Noordhorn. Techniek-breed: Harm-Jan Pol, Oldehove; Dennis Visser, Zoutkamp; Eelko de Vries, Lutjegast. Zorg en Welzijn: Wia Agema, Munnekezijl; Lisa Brinkman, Noordhorn; Christa Ritsma, Lutjegast; Melissa Tefi, Grijpskerk; Emily ten Westenend, Niehove; Jenine Zijlema, Grijpskerk; Hanneke van Zuiden, Lauwerzijl.
VMBO – Theoretische leerweg:
Amarins Bakker, Zuidhorn; Arjan Beving, Grijpskerk; Mayke Bloem, Briltil; Romy de Boer, Grijpskerk; Marjan Boersma, Niehove; Marlijn Boersma, Niezijl; Danny Bos, Zuidhorn; Reinout Bouma, Sebaldeburen; Melissa Erenstein, Zuidhorn; Silke Faber, Grijpskerk; Cor de Haar, Zuidhorn; Rianne van den Heuvel, Zuidhorn; Daniël van Kammen, Grijpskerk; Borik Karapetjan, Noordhorn; Manuela de Klein, Lutjegast; Allard van der Laan, Burum; Frans Luinstra, Niezijl; Joni Oosterhof, Grijpskerk; Ilse Renkema, Lutjegast; Jolien Schoelier, Zuidhorn; Michiel Solle, Zuidhorn; Daphne Toxopeus, Zoutkamp; Christiaan Tul, Zuidhorn; Eline de Vet, Zuidhorn; Falco Vorenkamp, Niezijl; Lisanne van Wakeren, Warfstermolen; Chelsea ten Westenend, Niehove.

Locatie Surhuisterveen
VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid:  Joke Bakker, Harkema; Jesse Heeringa, Harkema.
Bouwtechniek: Sietse Jager, Harkema. Voertuigentechniek: Minne Alma, Kootstertille; Richard van der Donk, Harkema. Verzorging: Wendy Wagner. Zorg en Welzijn breed: Lisanne de Boer, Drachtstercompagnie; Esther Faber, Drogeham; Romy van der Werf.
VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Reinie Bethlehem, Surhuizum; Geanne Hoeksma, Drogeham; Bonnie IJtsma, Surhuizum; Ramon Laanstra, Kootstertille; Arjan Storm; Bennie de Vries, Kootstertille. Bouwtechniek: Jarnick Gjaltema, Opende; Ronald Postma, Harkema. Voertuigentechniek: Jan de Jong, Drogeham; Remco van der Ploeg, Drogeham; Thomas Veenstra, Surhuizum. Verzorging: Anke Bulterman, Augustinusga; Ilse de Haan, Surhuizum; Elianne Koopmans, Stroobos; Rinze Visser, Buitenpost. Zorg en Welzijn breed: Eva Boersma, Surhuizum; Tineke Bouwer, Drogeham; Naomi Dijkstra; Carmen Nicolai; Mariska Storm, Kootstertille; Pernille Tiemens, Harkema.
VMBO – Theoretische leerweg:
Gerald de Boer; Rianne Dijkstra;  Eline Douwstra, Kootstertille; Helena Hamstra, Harkema; Samuel Hanna, Drachten; Sarina Hoekstra; Sietse Hofstede, Surhuizum; Jan Huisma; Riekele de Jong, Surhuizum; Amy van der Meer, Harkema; Joas Nicolai, Opende; Wiebe Pool, Surhuizum; Anna Postma; Siebren Postma; Menno Visser, Kootstertille; Jettie Vries, Augustinusga; Bianca Wijchers, Kootstertille; Remco Wobbes, Opende.

Geslaagden Gomarus College Zuidhorn, vmbo-tl:
Economie: Andrea Akdil, Zuidhorn; Mark van Assen, Grootegast; Marije Burgler, Noordhorn; Marit Heidema, Oldehove; Stephan Helder, Zuidhorn; Ella Huizinga, Noordhorn; Marnick Jongman, Zuidhorn; Vivian Kooiker, Grijpskerk; Carola van der Krieke, Zuidhorn; Harold Posthuma, Zuidhorn; Christian Renes, Buitenpost; Jan Willem Scholtens, Zuidhorn; Leon Smits, Aduard; Tim Voogd, Aduard; Meta Wagenaar, Oldehove.
Techniek: Wilbert van den Born, Burum; Tom Bouwkamp, Lutjegast; Bert Harkema, Den Ham; Martijn Mosselaar, Sebaldeburen; Pieter van der Veen, Grootegast; Rinus van der Veen, Den Ham; Gert Veenstra, Pieterzijl
Zorg en welzijn: Willemijn Berends, Oldehove; Iris Boersma, Zuidhorn; Heidi Bosgraaf, Noordhorn; Amy Buiten, Zuidhorn; Lian Doorn, Oldehove; Leonie Gort, Noordhorn; Britt Hordijk, Oldehove; Marije Oosterhuis, Oldehove; Janiek Poll, Zuidhorn; Henriëtte Ritzema, Ezinge; Jan Piet de Ruiter, Noordhorn; Maureen Suithoff, Grootegast; Liesbeth Vogelzang, Sebaldeburen; Michelle de Vries, Grijpskerk

Singelland Surhuisterveen
Vmbo bouwtechniek timmeren basisberoepsgerichte leerweg:
Kevin Batema; Appie Hietkamp, Eastermar; Theo van der Veer, Harkema.
Vmbo bouwtechniek timmeren kaderberoepsgerichte leerweg:
Sean Boonstra, Burgum; Jan de Bruin, Augustinusga; Fokke Ettema, Kootstertille; André van der Hoek; Renze Kootstra, Harkema; Koen Kuipers, Opende; Harmen Tabak, Kootstertille; Klaske Vietmeijer, Augustinusga.
Vmbo voertuigentechniek basisberoepsgerichte leerweg:
Sieger Jeensma, Frieschepalen.
Vmbo voertuigentechniek kaderberoepsgerichte leerweg:
Jelte van Dijk, Grootegast; Joey van Kammen, Opende; Albert van der Meer; Martin van der Veen, Harkema.
Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid basisberoepsgerichte leerweg:
Laura Kuipers; Dennis Postma, Harkema; Brandon Sixma; Freerk Wijnja, Drogeham.
Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid kaderberoepsgerichte leerweg:
Hicham Afakhssi; Jordi de Boer; Jeroen Hoogeveen; Wesley Scheerhoorn; Cristina van der Tuin, Harkema; Danique Veenstra, Opende.
Vmbo zorg en welzijn-breed basisberoepsgerichte leerweg:
Natasja Postma.
Vmbo zorg en welzijn-breed kaderberoepsgerichte leerweg:
Marije Kootstra, Jistrum; Grietje van der Meer, Visvliet; Chayenne Postma; Sandra Stelwagen,Jistrum.
Vmbo zorg en welzijn-verzorging basisberoepsgerichte leerweg:
Wendy Ritsma, Opende; Michel Witte, Augustinusga; Leonie van Zwieten.
Vmbo zorg en welzijn-verzorging kaderberoepsgerichte leerweg:
Lyanne Bekkema, Harkema; Alieke Bos; Eveline Bron, Harkema; Sylvia van der Kooi, Kootstertille; Daisy Storm; Jesse van der Velde; Alie de Vries, Harkema.
Vmbo theoretische leerweg:
Cris Alma, Harkema; Baukelina Brink, Opende; Yke Dijkstra, Twijzel; Elbrich Draaijer, Twijzel; Anja Gjaltema; Geke de Haan, Harkema; Daniël Jissink; Roelina Klein, Augustinusga; Douwe van der Kooi; Jildou Kooistra; Siemon Kuperus, Opende; Nienke van der Meer, Harkema; Harrie Pama, Opende; Manon Postma, Harkema; Marleen Postma, Harkema; Mark Riemersma, Boelenslaan; Amber Snip; Hendrik Tjoelker, Opende; Ted van der Tuin; Wianda van der Veen, Jantje Veenema, Opende; Daniëlle Veenstra; Daniël Visscher, Opende; Freerk de Vries, Harkema; Lazar de Vries, Opende; Jasina de Vries, Harkema; Pieter Dirk de Vries, Opende; Femke Wassenaar, Houtigehage.
(geen woonplaats = Surhuisterveen)
Geslaagden Nordwin College
Lwt: Gerben Huisma, Twijzel; Norma Jeane Mud, Buitenpost; Berend Reitsma, Twijzelerheide; Mark Rinzema, Twijzelerheide; Wynanda Visser, Twijzelerheide; Femme Weening, Warfstermolen
Bbl: Sjouke Bosma, Westergeest; Sjoukje Couperus, Eastermar; Lisanne Feenstra, Harkema; Anne de Haan, Eastermar; Anouk Helder, Triemen; Arne Hoekstra, Dokkum; Hendrika Kooistra, Garyp; Peter van der Meulen, Buitenpost; Jan Minnema, Dokkum; Siebrand Postma, Kollumerzwaag; Sieds Prins, Buitenpost; Tessa Wijtzes, Burgum
Kbl: Jelke Bakker, Eastermar; Jieldou de Boer, Sumar; Jornie de Boer, Engwierum; Jornie de Boer, Engwierum; Rianne Bos, Buitenpost; Sietse Botma, Morra; Jan van den Broek, Twijzelerheide; Age-Sjoerd Bruining, Kollum; Regina van Dellen, Kollumerzwaag; Anna Lisa Frankes, Westergeest; Marianne de Graaf, Midsland; Janneke Halbersma, Kollum; Sipke Johan Holtewes, Niawier; Marcha Jagersma, Grootegast; Chiel de Jong, Buitenpost; Jesse van Kammen, Kollum; Hanna Kamminga, Augustinusga; Roelie Klaver, Buitenpost; Rijanna Kloosterman, Oudwoude; Iris Marcin, Augustinusga; Tseard van der Mei, Drachtstercompagnie; Harmen van der Meulen, Noardburgum; Thomas Rosier, Kollumerzwaag; Mayra Rottiné, Kollumerzwaag; Egbert Smit, Feanwalden; Siedo Spijkerman, Kollum; Gepke Marin Toonstra, Twijzelerheide; Stefan Veenstra, Kootstertille; Arianne Visser, Buitenpost; Janine de Vries, Kollum; Anneke van der Wal, Noardburgum; Jorn van der Weg, Burgum; Jan Weidenaar, Noardburgum; Menno Westra, Hurdegaryp; Alana Wijma, De Westereen; Arjan Zijlstra, Kollum; Reinier Zijlstra, Twijzelerheide
Gl: Pascal Bruinsma, Noardburgum
Tl: Miriam Alma, Augustinusga; Harm Bergsma, Jistrum; Jorn Boven, Gerkesklooster; Erwin van den Broek, Noardburgum; Auke Buurmans, Moddergat; Esther Drijfhout, Buitenpost; Gaele Hansma, Surhuisterveen; Paul Hoekstra, Damwâld; Wietse Jagersma, Drogeham; Silva van der Laan, Kollum; Anna-Margriet Loonstra, Surhuizum; Melissa Luitjes, Hurdegaryp; Eveline van Omme, Morra; Amy Riemersma, Burum; Janita Rispens, Morra; Keimpe Schepers, Burgum; Inge Steigstra, Buitenpost; Aaltsje Talma, Wierum; Tabina Terpstra, Kollumerzwaag; Ebe Jan Visser, Damwâld; Hendrike Vogel, Augustinusga; Folkert de Vries, Twijzelerheide; Jelmer Jacob de Vries, Kollum; Sijtske de Vries, Kollum

Terra te Oldekerk
VMBO Landbouwbreed Basisberoepsgerichte Leerweg
Anita Ausma, Zevenhuizen; Rick Berends, Roden; Dorien Biemold, Zuidhorn; Rutger de Boer, Haulerwijk; Wieke Boonstra, Noordwijk; Edwin Bulder, Zuidhorn; Manon Carsouw, Aduard; Tjeerd van Dijk, Zevenhuizen; Lianne Dijkhuis, Nieuw-Roden; Larissa Eringa, Leek; Marcel Feenstra, Marum; Sammy-Jo van der Graaf, Ulrum; Vera Haseloop, Niekerk; Remco Havinga, Een-West; Daan Heemstra, Groningen; Annuska Holtjer, Noordhorn; Jan Huizenga, Grootegast; Ferdinand Huizinga, Grootegast; Bregina Hummel, Oldekerk; Dillie Ibrahim, Leek; Martijn Ijtsma, Lutjegast; Benny de Jong, Aduard; Mark de Jong, Doezum; Rienk Klooster, Waskemeer; Erwin Kloosterman, Roden; Jeffrey Kooi, Noordhorn; Robbin Koopmans, De Wilp; Klarissa de Kreij, Sebaldeburen; Mark Jan Krol, Grootegast; Martijn Kuiper, Nuis; Niek Kuperus, Grijpskerk; Lilian van der Laan, Aduard; Desirée Marinus, Grijpskerk; Anita Mennema, Haulerwijk; Marnick Middel, Leek; Carmen Mulder, Zuidhorn; Michiel Nanninga, Aduard; Carina Neeleman, Oldekerk; Rik Nijliunsing, Siegerswoude; Anke Noordhof, Zuidhorn; Jeffrey Norder, Leek; Ewart Ottema, De Wilp; Robin van der Pal, Zuidhorn; Amber Paré, Aduard; Myrthe Pera, Leek; Anniek Ploeg, Niekerk; Gino Postmus, Leek; Lars Prins, Roden; Margreet de Rijk, Nuis; Ruud Schouten, Zuidhorn; Eline Sijtsma, Niekerk; Mathijs van Steeg, Zevenhuizen; Wendy Stoepker, Noordhorn; Jorieke van der Til, Tolbert; Marcel Top, Doezum; Rick Tuinstra, Nuis; Haaije Varwijk, Een; Jeroen van der Veen, Lutjegast; Kevin van der Veen, Leek; Roy van der Veen, Leek; Jenice Veenstra, Nuis; Chantal Venema, De Wilp; Robin Venema, Nuis; Ellert Visser, De Wilp; Ineke Visser, Haulerwijk; Dhaly van Voorthuizen, Haulerwijk; Melany de Vries, Leek; Justin Wegter, Boerakker; Mike Werkman, Roden; Hieke Westerhof, Niekerk; Nils Westra, Roden; Rolf Wolters, Lutjegast; Tobias Zuidema, Aduard
VMBO Landbouwbreed Leerwerktraject
Danique Bakker, Grootegast; Natascha de Boer, Aduard; Mark ten Cate, Sebaldeburen; Janco Helmus, Oldekerk; Joucke Jongsma, Haulerwijk; William van der Vaart, Lutjegast; Wietze Venema, Nuis
VMBO Landbouwbreed Kaderberoepsgerichte Leerweg
Anisha Berends, Roden; Esther Boetes, De Wilp; Michelle Bolt, Roden; Monique Dijkstra, Haulerwijk; Marleen Haaijema, Aduard; Jeanine Hoff, Nuis; Rowi Homan, Oldekerk; Janine Hovinga, Leek; Ellen Huisman, Noordhorn; Demi Huizinga, Roden; Rennie Huizinga, Grootegast; Julia Hummel, De Wilp; Laura Hummel, De Wilp; Alex Kajuiter, Zevenhuizen; Jade Klyvis, Niekerk; Tom Kroesen, Doezum; Daniëlle Leutscher, Niekerk; Demy Luders, Roden; Jeanine van der Meer, Leek; Moniek Menninga, Marum; Eileen Nijnuis, Midwolde; Stijn Oldenbeuving, Niekerk; Manon Ottens, Zuidhorn; Peter Radema, Marum; Cindy Raven, Leek; Sabina Roelofs, De Wilp; Cynthia Rutgers, Zuidhorn; Laura Scheerhoorn, Niekerk; Anouck Smit, Noordhorn; Cheyenne Smith, Groningen; Mark Tjoelker, Grijpskerk; Anouk van der Velde, Leek; Engbert de Vries, De Wilp; Friso Wierda, Lutjegast
VMBO Landbouwbreed Gemengde Leerweg
Heide Bronda, Oldekerk; Joep van Duuren, Roden; Erica Elzinga, Noordhorn; Sadeta Hoksbergen, Roden; Arjen Huisman, Niekerk; Brent de Jong, Tolbert; Remco Koopal, Oostwold; Gerben Kroon, Peize; Lonneke ter Luun, Nieuw-Roden; André Poortinga, Grootegast; Noa Swieringa, Oldekerk; Remco Vierkant, Zuidhorn; Patricia de Vries, Marum; Steven de Vries, Zevenhuizen

Rsg de Borgen
Vestiging:Woldborg
BBL
Jelle Bram Bos, Grootegast;Nolin Bruins, Grootegast;Hillie Tuinstra, Noordwijk GN;Davey van der Velde, Marum;Justin de Vries, Marum;
KBL
Bram Boersma, Grootegast;Iris Bosklopper, Marum; Tessa van Dijk, Marum;Rense de Haan, Doezum; Kristien Helmus, Grootegast; Freddy Hut, Sebaldeburen;Wessel IJtsma, Grootegast; Kevin Koopman, Marum; Melanie Kraaijinga, Oldekerk; Demian Malawau, Marum; Dennis Reitsma, Marum;Iris van Schuppen, Grootegast; Désirée Schutte, Grootegast; Rommy Solle, Grootegast;Rowena Strikwerda, Marum; Marieke Struiksma, Oldekerk;Barry Tusmain, Marum;Silviënne van der Veen, Grijpskerk;Raymon Vehe, Opende;Myrthe van der Velde, Marum;Jeline van der Wielen, Doezum;
TL
Celine Arends, Grootegast;Bartina Blaauwijkel, Lucaswolde;Iris Bonsing, Oldekerk;Jaron Boonstra, Marum;Marith Borger, Grootegast;Tim Dijkema, Oldekerk;Bo Doornbos, Niekerk Grootegast;Sanne Elshof, Marum;Quinten Groenewold, Grootegast;Anoek Guikema, Midwolde;Ruben Hinrichs, Niekerk Grootegast;Lisa Hofman, Niekerk Grootegast;Ineke Hummel, Sebaldeburen;Denise Hut, Marum;Eelke de Jong, Doezum;Femke de Jong, Grootegast;Jelle de Jong, Doezum;Daniël Jonker, Grootegast;Tom van Kammen, Marum;Richard Kooistra, Doezum;Frank Kroese, Lutjegast;Arjan Kuipers, Niekerk Grootegast;Angela Leistra, Oldekerk;Li Sha van der Logt, Niekerk Grootegast;Marlissa Lukens, Oldekerk;Maurice Maathuis, Kommerzijl;Koen van der Meulen, Marum;Gerlinda Notenbomer, Noordwijk GN;Rogier van der Ploeg, Marum;Dennis Posthumus, Lutjegast;Dorinde Posthumus, Marum;Wolter Posthumus, Marum;Matthijs Reitsema, Marum;Rianne Steenhuis, Marum;Manon Swijgman, Marum;Nick Top, Grootegast;Margreet Veenstra, Grootegast;Remco Zandstra, Doezum;Noa Zuidema, Marum;