Gezellig feest bij zestigjarig huwelijk echtpaar Steursma

0
2238
lutjegast 60 jr huw steursma

LUTJEGAST – Dorpshuis Het Kompas in Lutjegast was afgelopen zaterdag het decor voor het gezellige feest van de familie Steursma. Het echtpaar Pieter en Grietje Steursma – Tjepkema vierden daar hun zestigjarig huwelijk en dat was voldoende reden voor burgemeester Kor Dijkstra en zijn vrouw Lies om een bezoek te brengen aan het jubilerende paar.
“Zestig jaar, dat hoor je niet vaak meer hè”, lachte mevrouw Steursma. Het feest werd dan ook gevierd met hun drie kinderen Jacob, Trijntje en Bert en acht achterkleinkinderen. Het paar woonde de eerste jaren van hun huwelijk in Visvliet, verhuisden daarna naar Opende. Na negen jaar in Opende te hebben gewoond was Lutjegast hun nieuwe woonplaats en de laatste jaren hebben ze hun stekje gevonden in Grootegast.