Grijpskerk fietst De Poel in!

0
910
grijpskerk met glans vd schans 1

  grijpskerk met glans vd schans 3 grijpskerk met glans vd schans 4 grijpskerk met glans vd schans 5grijpskerk met glans vd schans 2 GRIJPSKERK – Alsof de weergoden het erom deden. De middag in Grijpskerk begon met regen, maar toen het startschot voor het spektakel ‘Fiets ‘m d’r in’ klonk werd het zowaar droog! Tientallen deelnemers waagden een poging, kwamen aan de overkant of fietsten De Poel in. Dit tot hilariteit van het toegestroomde publiek. Wat betreft de winnaar was het ongekend spannend, want Dennis Tefi werd eerste in een tijd van 6 seconden 22 honderdste. Dat was slechts tweehonderdste sneller dan Sietse Zijlstra, die tweede werd. Johan Raatjes werd met 7:81 seconden derde, terwijl de originaliteitsprijs voor Tjerk Boersma van de Flintstones was. Kortom, de feestweek in Grijpskerk kende een knallende afsluiter!