Groninger tak internationale topverzekeraar helpt Zwembad Electra

0
204
Oldehove Electra klussen

Oldehove Electra klussen-2 Oldehove Electra klussen-3 LAUWERZIJL – Het prachtig gelegen Zwembad Electra heeft de hulp van het toonaangevende bedrijf AON mogen ontvangen. Acht medewerkers van de vestiging in Groningen van de internationale speler op het gebied van risicomanagement en verzekeringen kwamen vorige week donderdag naar Lauwerzijl om diverse klussen te verrichten in het zwembad.
Hoe dit zo tot stand is gekomen? Nou, AON heeft Zwembad Electra als goed doel gekozen en op deze manier wil de Groninger vestiging haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Onder andere de lichtkoepel werd geschuurd, er werd hier en daar gesaust en de medewerkers zetten dan ook hun beste beentje voor. Aan het weer lag het niet, want met een heerlijk zonnetje konden de medewerkers van het bedrijf naar hartenlust klussen. “Als Zwembad Electra zijn we blij dat ze ons als goed doel hebben gekozen”, aldus bestuurslid Klaske Dieleman van Stichting Zwembad Electra.