Isha wint kleurplatenwedstrijd

0
107
Zuidhorn - winnares kleurplaatwedstrijd

ZUIDHORN – De vijfjarige Isha Nijenhuis uit Zuidhorn heeft de kleurplaatwedstrijd ‘In de Gloria’ gewonnen. Deze kleurplaat werd tijdens de Oranjemarkt uitgedeeld aan 450 kinderen. Isha haar tekening viel op omdat zij de dieren juist met andere kleuren heeft ingekleurd dan ze in werkelijkheid zijn. Isha kreeg een cadeaubon waarmee ze zelf wat moois uit kan kiezen, daarnaast kreeg ze nog een zak snoep. Daarbij zal haar ontwerp op de nieuwe ‘Beestenkist’ van ‘In de Gloria’ geschilderd worden. Ook mag  ze voor haar verjaardagsfeestje kosteloos een themakist gebruiken van “In de Gloria”. Ze mag zelf kiezen welke kist: de Kabouterkist, de Bakkerskist, de Wereldkist, de Piratenkist of de nieuwe Beestenkist. Kijk voor meer informatie over de themakisten op www.in-de-gloria.nl.