Jeroen Beerlings naar Grootegast; doelman Jaap de Vries stopt

0
184

Transfers De Streekkrant

STREEK  – Ook de streekclubs roerden zich flink op de spelersmarkt. Meest opmerkelijke transfer is Jeroen Beerlings, die van Niekerk naar Grootegast verhuist.
De enige eerste klasser Buitenpost zag talent Martijn van Roeden vertrekken naar de Beloften van Cambuur. Ronaldo Jansen verkast naar Zwaagwesteinde. Sven Rozendal maakt de omgekeerde weg. Ook Joop Pijnacker (Kollum) komt de Blauwkes versterken. Geen mutaties bij ’t Fean ’58.   Zuidhorn zag Erik Beefink en Tom Meijer met onbekende stemming vertrekken. Nieuw: Kevin van de Kooi van Oranje Nassau. Opvallende nieuweling bij FC Grootegast: Jeroen Beerlings van Niekerk, die hoopte bij een tweede klasser te komen. Michel Wardenier is ingelijfd door Boerakker.  Stefan van Leeuwen is er ook niet meer bij. Hij verhuist naar de stad. Een nieuwe trainer voor de vertrokken Johan Wardenier is nog niet bekend. Bij Aduard 2000 is doelman Jaap de Vries gestopt, terwijl Arjan Baarda teruggaat naar Bedum. Cedric Eeuwema verlaat Grijpskerk. De middenvelder zoekt zijn heil bij VEV’67. Jorin de Boer maakt de overstap naar Viboa. Twee nieuwe gezichten bij Opende: Martijn Berends (Marum) en Tinus Huisma (Drogeham). Gestopt zijn: Hendrik de Zwart en Henk ‘de tank’ Veenstra. Raymon Kruizenga was gestopt en wil het weer proberen. FC LEO gaat verder zonder Stan Buikema (Viboa) en Marco Rietema (SEC Soest). De Lauwers kan geen beroep meer doen op Bert ‘Balotelli’ Reitsema. Ook Sipke Vellenga hangt de schoenen aan de wilgen.  Jeroen Tjoelker en Eddy Posthumus (zondag 2) zijn houden het voor gezien bij Niekerk. Nieuwe trainer is de in Opende woonachtige Marcel Hiemstra. VV Eenrum lijfde Dennis Tromp van Rood Zwart Baflo in. Merlijn Harsema (VVG) en Björn Schutter (SC Loppersum) pakten hun biezen. Gestopt: Ron Hamminga en Bram Musters. Kersvers vierde klasser Surhuisterveen verwelkomt één nieuweling: Wierd Hamstra van VV Twijzel.