Lazar de Vries rijdt thuiswedstrijd in Opende

0
89
OPENDE - Lazar de Vries

OPENDE – Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni is de ‘Peender Kuip’ aan de Provincialeweg in Opende weer het decor voor de grasbaanwedstrijden. Voor Lazar de Vries is het een thuiswedstrijd en juist dat gegeven maakt deze wedstrijd voor hem zo speciaal. “Dat vind ik altijd leuk, omdat er dan allemaal bekenden, vrienden en sponsoren komen kijken”, vertelt hij. “Ik rij mee in de 125 cc klasse. Het is tot nnu toe niet gelukt om een thuiswedstrijd te winnen. Wel stond ik al een paar keer op het podium in Opende.” De Vries hoopt dat dit jaar weer te bewerkstelligen, maar de grasbaanracer weet ook dat de concurrentie groot is. “We hebben een hele mooie groep rijders die allemaal aan elkaar gewaagd zijn”, beseft hij zich. Het lijkt erop dat het een heel spektakel wordt, dus De Vries roept dan ook iedereen op een kijkje te komen nemen in de ‘Peender Kuip’.