Prachtige Buitenspeeldag op het plein Overtuinen!

0
117
Zuidhorn filmpje buitenspeeldag

Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-2 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-3 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-4 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-5 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-6 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-7 Zuidhorn filmpje buitenspeeldag-8 ZUIDHORN – Aan vertier geen gebrek voor de basisschoolkinderen in Zuidhorn. Afgelopen woensdag kregen de kinderen alle mogelijkheden om te spelen tijdens de buitenspeeldag op het plein bij de Overtuinen in de plaats. Activiteiten zoals springkussens, glijbanen, levend tafelvoetbal en andere behendigheidsspelletjes deden de wangetjes felrood kleuren van inspanning en plezier.  Ook voor de allerkleinsten was voldoende te beleven door te spelen in de Kids Corner en te glijden van de Piraten Glijbaan. Scholieren van het AOC Terra hielpen evenals vorig jaar mee om alles in goede banen te leiden. De activiteit werd onder andere georganiseerd door Zakenkring Zuidhorn. Naar schatting waren er ruim 650 kinderen die genoten van het speelfestijn!