Bjorn Boes tovert in Sebaldeburen

0
161
Sebaldeburen Opening Speelveldje

Sebaldeburen Opening Speelveldje-2 Sebaldeburen Opening Speelveldje-3 Sebaldeburen Opening Speelveldje-4 SEBALDEBUREN – Wanneer Erik Daanje uit Sebaldeburen de officiële opening van de sportkooi in het dorp heeft verricht, zijn alle ogen gericht op Bjorn Boes. De Freestyler kan als geen andere toveren met de bal en doet dat ook deze middag, wanneer de sportkooi voor even zijn domein is. Enkele prachtige trucjes volgen, applaus valt hem ten deel. Daarna mag de jeugd – groot en klein – proberen Boes te passeren. Wat volgt is een interessant schouwspel, want Boes weet werkelijk elke blik op hem gericht. Zoveel techniek, het is een lust voor het oog. Nu is het afwachten of de sportkooi in Sebaldeburen haar eigen Bjorn Boes voortbrengt.