Deelnemers dol op Wipe-Out

0
255

SURHUISTERVEEN – In het centrum van Surhuisterveen stond afgelopen zaterdag een grote Wipe-Out baan opgesteld. Met een lengte van maar liefst 43 meter was het voor de deelnemers nog een hele klus om tot de finale ronde door te dringen. De 80 deelnemers gingen echter vol vuur de strijd aan. Om alle obstakels zo snel mogelijk te bedwingen was niet alleen conditie een vereiste, maar ook behendigheid en doorzettingsvermogen waren van groot belang. Na een aantal voorrondes kwam zo rond half vier de finale in zicht. Door de grote verschillen in leeftijden van de deelnemers besloot  de organiserende Promotie Commissie Surhuisterveen niet één maar twee hoofdprijzen van elk 100 euro beschikbaar te stellen. Bij de jongere jeugd waren Bard Pultrum, Ties Pander en de gebroeders Sven en Niels Rinsma uiteindelijk de sterksten. Bij de jeugd van het voortgezet onderwijs waren Douwe Koops,  Alex van der Tuin, Dennis Postma en Stanley van der Hoek de besten.