Families Smeden en Penninga winnen bij Bakkerij van Esch!

0
171
Zuidhorn vanesch prijsuitreiking

ZUIDHORN – De afgelopen twee weken hield Bakkerij Van Esch in Zuidhorn een prachtige winactie en deze actie wierp haar vruchten af. De bakkerij heeft namelijk met het barbecuebrood een nieuw product ontwikkeld. Om dit nieuwe artikel extra onder de aandacht te brengen werd dit gepresenteerd bij een mooie barbecue.
Iedereen mocht bij aankoop van zo’n brood zijn bonnetje, voorzien van naam en telefoonnummer, achterlaten in de winkel. Vorige week donderdag zijn daar twee winnaars uit getrokken, die vervolgens een mooie barbecue mochten komen ophalen. Beide families mochten afgelopen zaterdag in de winkel hun prijs in ontvangst te nemen. Uiteraard was de prijs inclusief houtskool én een heerlijk barbeque-brood. De gelukkige winnaars waren de families Smeden en Penninga. Ze waren blij verrast!