Geslaagde cultuurdag op De Woldborg

0
256
GROOTEGAST- Woldborg cultuurproject

GROOTEGAST – Afgelopen donderdag was het weer zover. De jaarlijkse cultuurdag op de Woldborg. Dit jaar konden alle leerlingen uit klas 1, 2 en 3 zich inschrijven voor twee workshops. De keuze bestond uit ‘Moviefighting’, hierbij leerden de leerlingen vechten als in de film. Bij de workshop ‘Sloophouten Paard’ werd een groot beeld getimmerd van een paard gemaakt uit sloophout! Dit beeld zal een plekje krijgen op het binnenplein. De derde keuzemogelijkheid was ‘Soapacteren’ waarbij leerlingen leerden als volleerde gtst-acteurs emotionele scènes te spelen, die ze terug konden kijken op een beeldscherm. En de laatste keuzemogelijkheid was de workshop ‘Megaschilderij’. Hierbij werkten leerlingen mee aan een mega groot schilderij van een straaljager.