Kampioenschap voor E-junioren Aduard 2000

0
1387
ADUARD - Kampioenschap Aduard E1

ADUARD – De pupillen van de E2 hadden er die dag hun gedachten niet helemaal bij. Maar het team van Albert Buiter, Jesper Ludema en Klaas Reker werd op 23 mei weldegelijk kampioen. Zonder te spelen overigens, de E2 had het te druk met de voetbalclinic van Voetbalschool Het Verschil. Tussendoor was er gelukkig wel tijd voor een feestje.
Ook voor de E1 gaat het seizoen 2014/2015 als zeer succesvol in de boeken. In november werd het najaarskampioenschap binnengehaald en nu in mei werden ze voorjaarskampioen. De jongens van E1 hadden nog meer honger naar succes. De toernooien van Zevenhuizen en Harkstede werden ook gewonnen. “Een geweldig seizoen, alleen de KNVB beker ontbreekt maar die gunnen we FC Groningen” volgens een lachende leider Alfred van der Horn, die aan het eind van dit seizoen afscheid neemt. Trainers Marc Veltens en Daniël Temmingh knopen er nog wel een seizoen aan vast. Tijdens het seniorentoernooi van 13 juni werden beide teams gehuldigd door jeugdvoorzitter Gert- Jaap Gunnink, daarna was er natuurlijk patat en de traditionele rondrit door het door dorp.
Rest voor v.v. Aduard 2000 nog de vrijwilligersavond op 26 juni en dan vakantie. Op naar het jubileumseizoen van de paarswitte brigade.