Nieuw logo CBS Het Anker tevoorschijn gegoocheld

0
220
ZUIDHORN - CBS Het Anker

ZUIDHORN – Na de zomervakantie neemt CBS Het Anker intrek in de nieuwe brede school van Zuidhorn. En bij een fonkelnieuw gebouw hoort natuurlijk een fonkelnieuw logo. Tijdens de laatste slotdag aan de Geert Waldastraat werd het nieuwe logo van CBS Het Anker dan ook tevoorschijn gegoocheld in een circusact van de directie.
Er kwam een kleurrijk logo uit de hoge hoed waarin niet langer het Anker zelf centraal staat, maar de ketting die het Anker stevig vast houdt. Het logo bestaat uit gekleurde schakels die goed met elkaar verbonden zijn, iedere schakel is belangrijk om de ketting stevig te houden. Elke schakel staat voor een kernwoord passend bij de school en haar visie op onderwijs; Aandacht, Respect, Samen, Kennis, Creativiteit, Veiligheid en Groei. Het logo vormt nu een mooi  geheel met de missie van de school; CBS Het Anker, een stevig houvast voor de toekomst.