Kunstgrasveldje krijgt naam Geert Schut Court

0
215
EENRUM - Opening kunstgrasveld 2

EENRUM – Het kunstgrasveldje van VV Eenrum werd onlangs officieel in gebruik genomen tijdens de slotdag van het seizoen. Na veel werk van vrijwilligers,  met onder anderen de senioren onderhoudsploeg, en de bijdrage van sponsoren werd het veldje een feit.  Het prachtige veldje kan gebruikt worden door leden van de VV Eenrum, maar ook door anderen die graag even voetballen.
Geert Schut, erelid van de VV Eenrum, nam na 30 jaar afscheid als consul. Het veldje draagt nu zijn naam.
Onder de bezielende leiding van bestuurslid Meindert Geertsema kwam de realisatie van het kunstgrasveld tot stand. Het veldje krijgt een bredere bestemming, zo kan ook de naschoolse opvang van het Kindcentrum OBS De Octopus hiervan gebruik maken. De opening werd onder feestelijke omstandigheden verricht. De voorzitter van VV Eenrum Jannes de Vries bedankte alle vrijwilligers en de sponsoren. Geert Schut, zich onbewust van de naamgeving, onthulde met hulp van een vrijwilliger, de naam het veld.  De wethouder sport van De Marne Kor Berghuis roemde de betrokkenheid van Geert Schut en de vrijwilligers in het algemeen. Na de onthulling van de naam werd het doel opengeschoten door de onderhoudsploeg en de sponsoren. Daarna speelden de kabouters een wedstrijdje tegen een wilde dieren ploeg.