Mozaïek moet geld opbrengen voor KIKA

0
202

ZUIDHORN – De uiterst succesvolle buitenspeeldag die onlangs nabij Oostergast in Zuidhorn werd gehouden heeft ook iets opgeleverd. Een van de activiteiten was namelijk het maken van een kunstwerk onder leiding van plaatselijk kunstenaar Frans Hage. De kinderen hebben zich niet onbetuigd gelaten en een prachtige mozaïek gemaakt.
Dat kunstwerk wordt nu verloot door de organisatoren van de Buitenspeeldag, waaronder Margareth van de Cappelle en Roland Turksema van de Zakenkring Zuidhorn. Het kunstwerk is te bekijken in de hal bij AH en Mitra. Belangstellenden die kans willen maken op de mozaïek kunnen hun naam op een enveloppe zetten en daarin hun bijdrage doen (vanaf één euro of meer). Daaruit wordt een winnaar getrokken en de gehele opbrengst gaat naar KIKA.