Muzikale afsluiting met Tuinconcert op de Remmelt Booy School

0
321
DOEZUM - Tuinconcert

DOEZUM – Afgelopen donderdagavond vond, onder ideale weersomstandigheden, een Tuinconcert plaats op de Remmelt Booy School. Onder de genodigden waren niet alleen familie van de leerlingen, maar ook de ‘buren’ van de school. Buurtbewoners horen de bel en kinderstemmen op het plein, maar wat er in de school allemaal gebeurt, daar heeft men vaak geen weet van. Daarom gingen de leerlingen ‘met de school naar buiten’! Alle groepen verzorgden een muzikaal optreden en lieten horen welke liedjes ze allemaal geleerd hadden het afgelopen jaar. De liedjes werden onder andere ingestudeerd met Annemarieke Bos en Dineke Oostra van Stichting Muziekonderwijs Grootegast. Het Tuinconcert werd afgesloten met de Vakantieblues, heel toepasselijk voor de kinderen die vanaf volgende week écht kunnen genieten van vakantie.