Spijkerpakkenband wint op Surventobrass

0
1571
SURHUISTERVEEN - Surventobrass

SURHUISTERVEEN – Brassband De Spijkerpakkenband uit Opsterland sleepte onlangs op een drukbezocht Surventobrass in Surhuisterveen de eerste prijs binnen. De Spikers lieten in de A-groep hiermee De Waldsang uit Buitenpost achter zich. Met een ‘hemels’ thema, waarin onder andere het jeugdig zangtalent MeiQi Janssen schitterde, wist de band het publiek van begin tot eind te boeien. De Spijkerpakkenband werd door het publiek dan ook beloond met een staande ovatie. De jury waardeerde het optreden met de hoogste maximale scores op de drie disciplines muzikaliteit, programmaopbouw en entertainment.
In de B-groep won De Lofklank uit Ureterp. De band maakte indruk met een evenwichtig optreden en wist in de afsluitende Deep Purple-medley al rockend bij het publiek de handen op elkaar te krijgen.