Winnaars laatste kaarten Struuntocht bekend

0
180
lutjegast trekking struuntocht

Haal de wandelschoenen maar uit het vet

LUTJEGAST/STREEK – Twee weken geleden had de Streekkrant de eer een wedstrijd uit te schrijven met als prijs de allerlaatste startkaarten voor de Abel Tasman Struuntocht. Voorzitter Piet Miedema heeft afgelopen week uit de inzendingen drie prijswinnaars getrokken. Haal de wandelschoenen maar uit het vet: op zaterdag 12 september liggen er ruim 25 kilometer vol vermaak te wachten.
Sjoerd Kloosterman, de familie Teitsma en Carmen Rodenboog mogen zich de gelukkigen noemen. Inmiddels hebben ze allen bericht gehad. Volgens voorzitter Piet Miedema mogen ze zich oprecht gelukkig prijzen. “We krijgen nog altijd ontzettend veel reacties van mensen die nog kaarten willen. Ze bedenken de mooiste fantasieën van ‘ik dacht toch echt dat ik me had opgegeven, maar nu blijkt dat het mis is gegaan’ tot aan ‘mijn familie loopt mee, mijn vrienden, mijn collega’s dus ik kan niet ontbreken’. Maar vol is vol, behalve dus voor de winnaars. Zij maakten de puzzel in de Streekkrant van 9 juni op de juiste manier. De oplossing was uiteraard: ‘wij verdienen een startbewijs’.
Wie nieuwsgierig is naar deze winnaars moet de Streekkrant in de gaten blijven houden. Ze worden deze zomer gevolgd in hun voorbereidingen voor de Struuntocht.