Echtpaar Hoekstra uit Buitenpost 60 jaar getrouwd

0
175
Buitenpost 60 jarig huwelijk

BUITENPOST- Wethouder Max de Haan bracht afgelopen zaterdag een bezoek aan het echtpaar Hoekstra-Postma uit Buitenpost. Het echtpaar is deze dag 60 jaar getrouwd en vierde dit met een feest in dorpshuis Toutenburg in Burum.

De heer Wyb Hoekstra (26-08-1932) en mevrouw Geartsje Hoekstra-Postma (25-02-1934) trouwden op 1 augustus 1955 in de gemeente Tytsjerksteradiel. Het echtpaar heeft 6 kinderen (3 zoons en 3 dochters), 13 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen.

Geartsje Hoekstra-Postma is zowel geestelijk als lichamelijk goed gezond. Ze rijdt bijvoorbeeld nog steeds in de auto en ze fietst. Wyb Hoekstra is geestelijk goed en lichamelijk gaat het nu ook weer beter. Wethouder De Haan bracht de felicitaties over van het gemeentebestuur en at een gebakje mee met het jubilerende paar.

 

 

 

 

Buitenpost 60 jarig huwelijk-2