Fierljepstrijd laat Grijpskerk Arena beven

0
456
Grijpskerk Fierljeppen-2

GRIJPSKERK – De Grijpskerk Arena was afgelopen zaterdag het decor voor de fierljepwedstrijd in de nationale competitie en het toegestroomde publiek kreeg een prachtige show te zien. Vooral in de seniorenklasse werd ver gesprongen. Bart Helmholt zette de toon met 20,55 meter, maar Oane Galama uit Wiuwerd ging Helmholt in het klassement wél voorbij. Galama won, gevolgd door Helmholt en Jaco de Groot uit Woerden.

Dymphie van Rooijen uit Harmelen won bij de vrouwen met 15,24 meter, vóór Klaske Nauta uit IJlst en Jessica Snoek uit Benschop. Het leverde spektakel van jewelste op, want de toeschouwers hielden bij vlagen hun adem in bij zoveel acrobatiek. Grijpskerk Fierljeppen-3Grijpskerk Fierljeppen-4Grijpskerk Fierljeppen-5Grijpskerk Fierljeppen-6Grijpskerk Fierljeppen-7Grijpskerk Fierljeppen-8

Grijpskerk Fierljeppen-9