Start verbouwing WoonParadij in Aduard

0
225

ADUARD – WoonParadij ontwikkelt in Aduard een woonzorg-voorziening voor mensen die meer of minder hulp nodig hebben in het dagelijks leven. Daarvoor is het voormalige schoolgebouw Adewerth in de Schoolstraat aangekocht van de gemeente Zuidhorn. Direct na de bouwvakvakantie, op maandag 10 augustus, start de verbouwing tot 14 woonzorg-appartementen. Het gebouw zal intern grondig worden aangepast zodat er met behoud van de authentieke sfeer toch een modern zorggebouw ontstaat. Aan de buitenkant zullen nauwelijks veranderingen plaatsvinden.

Zo krijgt dit  beeldbepalende karakteristieke gebouw weer een mooie nieuwe functie. Veertien mensen die meer of minder hulp nodig hebben in het dagelijks leven kunnen hier begeleid wonen. Ze worden daarbij ondersteund door woonbegeleiders.