Terug in de tijd op Landgoed Verhildersum

0
214
8 aug Leens Historische Dagen op Landgoed Verhildersum in Leens 01

LEENS – Ruim 4000 bezoekers, prachtig weer, heerlijke lekkernijen en tevreden standhouders. Dát waren de ingrediënten van de zeer succesvolle Historische Dagen op Landgoed Borg Verhildersum. De bezoekers hebben zich op vele manieren vermaakt: de ogen uit kijken naar de prachtige kostuums, of de hoog vliegende drone, zelf mee vlegelen of zichten, kundig schaapsdrijven en of met de huifkar een rondje door Leens. Daarnaast was er veel muziek en theater, zoals het orgel in de borg en ook een samenwerking met het Hinszorgel in de Petruskerk te Leens. Ook de jeugdige bezoeker kon zijn lol op: knuffelen met konijnen, of ze zien springen, een gezellige zweefmolen en draaimolen, pollepel poppen maken of mee zingen met de vele liedjes en speelse muziek. Dankzij de vele vrijwilligers, deelnemers en natuurlijk bezoekers was het een prachtig weekend!