Hotel Aduard ontvangt Quality & Service Award

0
140
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

ADUARD – Hotel Aduard mocht afgelopen vrijdag een bijzondere onderscheiding in ontvangst nemen. Het harde werken en de gastvrijheid van de familie Kingma en hun personeel werd beloond met een ‘Quality & Service Award’ van Best Western International. De onderscheiding benadrukt de “excellence in quality, standards & service”. Naast het Best Western Hotel Gouda is Hotel Aduard het enige hotel dat deze prijs in Nederland heeft mogen ontvangen.

“Ieder jaar worden alle Best Western hotels in de wereld gecontroleerd op de service en kwaliteit die het hotel te bieden heeft. Op 7 juli hebben wij deze controle gehad, waaruit wij de hoogste score van alle Best Western hotels in Nederland hebben behaald”, vertelt een trotse Jenze Kingma. “Een bijzondere erkenning die een absolute kroon geeft op ons harde werken. Naast het behalen van deze score zijn de reviews die gasten op het internet kunnen plaatsen tevens van invloed voor de selectie van deze award. Wij zijn trots dat wij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Onze drive om succesvol te zijn en het beste voor de gast te kunnen leveren is er altijd. Maar het behouden van deze award is een extra drijfveer om elke dag weer een beetje beter te worden!”