Buitenbibliotheek van de hand van Mien Toentje

0
198
Mini bibliotheek Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Camping De Horizon in Kloosterburen beschikt sinds vorige week over een heuse buitenbibliotheek. Het is de bedoeling dat gasten er een boek kunnen lenen, welke ze mee mogen nemen als ze het nog niet uit hebben bij vertrek. Als ze dan een ander boek weer achterlaten in de kast, blijft de collectie zich vernieuwen.

De buitenbibliotheek is gemaakt door medewerkers van Mien Toentje uit Kloosterburen. Mien Toentje in Kloosterburen is een dagbesteding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking in Kloosterburen. Cliënten werken er onder begeleiding van professionele medewerkers van Stichting Philadelphia Zorg. Marcel en Theo brachten de bibliotheek afgelopen week naar De Horizon. Ze opperen om bij Mien Toentje ook nog een mooie bank te maken om een echte out-door leeshoek te creeëren.