Grote artiesten op de Surhuizumer playbackshow

0
125
Surhuizum Spulwike_-2

SURHUIZUM– Grote namen gespot tijdens de kinderplaybackshow op de Spulwike. Miss Montreal, Meghan Trainor, Pitbull; ze waren allemaal vertegenwoordigd donderdagmiddag in Surhuizum. Publiek en jury genoten van maar liefst 11 verschillende acts waarvan de allerjongste deelnemer 3 jaar was. Zij zong het liedje uit de zo bekende Disneyfilm Frozen. En dat deed ze fantastisch. Zelfs de dansjes had ze perfect ingestudeerd. En wie het publiek ondanks de hitte in aan de kabouterdans kreeg, was kabouter Plop. Voor de jury, die bestond uit Heinze Helder, Sanne Westra en Albert van der Tuin was het maar lastig kiezen uit de topacts. Een van de prijswinnaars waren in ieder geval de twee heksjes die ‘Voor Goed’ zongen, uit de musical Wicked. A brand new day van Wizard of Oz, uitgevoerd door zes vriendinnen werd beloond met een eervolle tweede plek.