Smullen van de heerlijkste hapjes op Culinair Zuidhorn

0
183
Zuidhorn Culinair Zuidhorn-2

ZUIDHORN- Een megasucces was het, de allereerste Culinair Zuidhorn, volgens horecaondernemer Mariek Balk van Zaal Balk. Afgelopen zaterdag presenteerden de chefs van de Zuidhornse horecagelegenheden Balk, Bistro het Oude Raadhuis, De Opstal, in ‘t Holt en Malero hun lekkerste hapjes op het Holtplein in Zuidhorn. “Het festijn zou tot zes uur duren, maar om half vijf waren we volledig uitverkocht. Voor twintig euro konden liefhebbers van lekker eten aan de kassa een strippenkaart kopen van tien hapjes. “"Twee euro per consumptie. Dat gold voor alle hapjes, maar ook voor de cocktails aan de cocktailbar. Heel laagdrempelig. Misschien verklaarde dat ook het succes”", denkt Marieke. “Volgend jaar weer, dat is zo goed als zeker!”