Even voorstellen: Wietske Poelman

0
467
Wietske Poelman

GROOTEGAST – Sinds half juli is er een nieuw gezicht bij De Flexibele Makelaar op het kantoor in Grootegast: Wietske Poelman. Wietske is geboren en getogen in Gerkesklooster-Stroobos en is daar voorzitter van Plaatselijk Belang. Daarnaast is ze raadslid voor de Gemeente Achtkarspelen én is ze radiopresentatrice bij de lokale omroep RTV Kanaal 30. Een echte duizendpoot dus. Wietske: “Hoewel ik nieuw ben in het makelaarsvak voel ik me helemaal thuis op het kantoor van De Flexibele Makelaar in het centrum van Grootegast. Grootegast is voor mij heel bekend terrein, vroeger speelden we altijd al in “Notaoristuun” en bij het Hertenkamp als we bij opa en oma aan de Hoofdstraat op visite waren. Hier bij De Flexibele Makelaar aan de Hoofdstaat 116 is iedereen van harte welkom voor informatie over het kopen-of verkopen van een woning. Graag plan ik een afspraak in bij één van onze makelaars. Bij De Flexibele Makelaar is een ruim aanbod van woningen in Noordoost Friesland, en ook in de provincie Groningen. Kom gerust eens langs!”