Opening nieuwbouw kleedkamers FC LEO

0
1517

LEENS – Na ruim acht maanden bouwen kunnen de kleedkamers van FC LEO officieel in gebruik genomen worden. De nieuwe kleedkamers hebben zeer ruime afmetingen waardoor er makkelijk twee teams tegelijk in een kleedkamer kunnen. Met deze opzet kan FC LEO haar gasten en eigen spelers weer onder goede omstandigheden ontvangen. Met de realisatie van de kleedkamers is een lang gekoesterde wens van de vereniging en haar leden in vervulling gegaan. Daarom ook wordt dit feit gevierd en wel op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus. Op vrijdag staat er een 35+ warm-up toernooi op de agenda en zaterdag is er helemaal van alles te beleven in Leens. Zo speelt het eerste team de bekerwedstrijd tegen The Knickerbockers (14.30 uur) en is er om 17.00 uur een wedstrijd van het G-team. Tijdens die wedstrijd zullen ook enkele lokale politici de voetbalschoenen onderbinden. Bovendien zal – als het weer goed is- rond 18.30 uur een luchtballon vanaf het voetbalveld worden opgelaten en kunnen belangstellenden met de door FC Groningen gewonnen KNVB-beker op de foto. De beker is van 13.00 uur tot 19.00 uur in Leens. Ook de verloting ‘spring er eens uit’ belooft spectaculair te worden. Drie parachutisten zullen om 18.30 uur uit een vliegtuig springen en de plek op het veld waar zij landen, is de winnende plek. Vooraf kan op een plek op het terrein ingeschreven worden. Deze verloting is wat dat betreft een moderne variant van ‘schijt je rijk’. Vervolgens is er van 19.00 uur tot 22.00 uur live muziek en barbecue.