Samenwerkingsschool De Aquarel wordt Sportieve Gezonde School

0
298

SEBALDEBUREN – Sport en bewegen is niet alleen gezond, het stimuleert ook de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en het bevordert bovendien hun leerprestaties. Daarom start SWS De Aquarel in het nieuwe schooljaar met het project Sportieve Gezonde School. Gedurende zestien weken verzorgt een vakleerkracht de gymlessen en een actief programma voor in de pauzes en na schooltijd. Het aanbod is veelzijdig en gevarieerd, zodat kinderen ontdekken wat hun talenten zijn en welke sport(en) ze leuk vinden. Met de deelname aan het project Sportieve Gezonde School erkent SWS De Aquarel het belang van bewegen voor de ontwikkeling van kinderen. Het project Sportieve Gezonde School is een kort en krachtig project dat binnen de SWS De Aquarel erop gericht is om ook na afloop van het project voldoende aandacht te behouden voor sport en bewegen. Daarmee legt de school voor haar leerlingen een gezonde basis voor de korte en lange termijn.