Struun-cd voor het goede doel

0
138

LUTJEGAST/STREEK – Speciaal voor de Struuntocht heeft het duo Geert Zijlstra en Piet Buist twee nummers geschreven en opgenomen. Onlangs in de studio van Folkert-Hans Tolsma in Opende zijn de puntjes op de i gezet en zijn ‘Struunen met dij’ en ‘Bloaren op e voeten’ helemaal klaar om tijdens de Struuntocht overal gedraaid te worden. Om iedereen ook de mogelijkheid te geven thuis nog eens weer te genieten van de nummers, is besloten een speciale Struun-cd uit te geven. Hierop zijn niet alleen de twee speciale nummers te vinden, maar daarnaast nog eens twee à drie nummers die uiteraard ook over wandelen gaan. De cd zal tijdens de tocht volop verkrijgbaar zijn voor maar vier euro of twee muntjes. De helft van de opbrengst zal gaan naar Water for Life, het goede doel waar de organisatie zich ook al tijdens de speciale spelmiddag voor de jeugd aan verbond. Op 30 augustus wordt de cd officieel gepresenteerd tijdens Aarfgoed op ’t Aarf op de Cazemierboerderij. Om 15.15 uur zal Piet Miedema, voorzitter van de Struuntocht, het eerste exemplaar ontvangen.