Waterspektakel in de haven van Zoutkamp

0
1221
zoutkamp beleef t het 2

ZOUTKAMP – Klompjes zeilen, Drive-in-show, kinderdisco, garnalen pellen, vis roken, braderie, garnalenkotters…Er viel heel wat te beleven afgelopen zaterdag in de haven van Zoutkamp. Voor de vierde keer werd ‘Zoutkamp Beleeft het’ georganiseerd, een dag die helemaal in het teken staat van de visserij. De hele dag konden bezoekers een kijkje nemen op de garnalenkotters aan de dam, lekker rondscharrelen op de braderie en uiteraard genieten van een overheerlijk vers visje. Om 13:00 gingen de kinderen met elkaar de strijd aan tijdens het klompjes zeilen waarna om 14:00 uur het waterspektakel begon. Duitse en Zoutkampse teams haalden boven het water de gekste capriolen uit om maar zoveel mogelijk punten binnen te harken. Topband Diva zette als afsluiter de feesttent achter de dijk nog even op z’n kop.