‘Onze muziek gaat over de hele wereld’

0
194
Surhuisterveen GB Muziek

Opening nieuwe locatie GB Muziek

SURHUISTERVEEN – Dé autoriteit op brass- en fanfaregebied, GB Muziek in Surhuisterveen is verhuisd naar de Rooilijn 3. Kleiner, maar stukken effectiever, volgens eigenaar Ite Boyten die cd’s en dvd’s en harmonie-, fanfare- en brassbandmuziekstukken over de hele wereld verkoopt. Afgelopen vrijdag werd de opening uitbundig gevierd onder het toeziend oog van dirigenten en mensen van de landelijke en provinciale muziekorganisaties. “We zijn van 200 naar 70 vierkante meter gegaan. Dat kan omdat we ontzettend veel via internet verkopen”, weet Boyten. “In de winkel hebben we behalve cd’s en dvd’s ook veel studieboeken waarmee we de muziekschool bedienen. Van gitaar tot bas, we hebben alles in huis. Via onze websites leveren we van Amerika tot Australië”, vertelt de trotse fanfaroloog. Meer informatie over de handel van GB Muziek is te vinden op de volgende websites: www.musicpr.nl, www.cdclubsinfonietta.nl , www.printmusic.nl en www.musicrent.nl.