Veertigste zwemvierdaagse De Griffioen groots gevierd

0
1544
GRIJPSKERK - De Griffioen 40 jaar estafette

GRIJPSKERK – De veertigste zwem4daagse in zwembad de Griffioen begon maandag met een domper, aangezien de eerste avond afgelast moest worden. De opening werd verplaatst naar dinsdag en met 100 deelnemers was de aftrap op dinsdag toch een groot succes. De twee jongste deelneemster, Gwen Mulder en Willemiek Pompstra, lieten samen met de voorzitter een mooie wensballon de lucht in.

Met leuke activiteiten als lopen in Aqua Ballen, schatduiken en een bingo was er iedere dag voor jong en oud wat te doen! Vrijdag was er een spetterende afsluiting van de 40e zwem4daagse.

Niet alleen was zwembad de Griffioen afgelopen week druk met de zwem4daagse. Ook werd er afgezwommen voor het A diploma. Gladys Vos begon vorig seizoen met volwassen zwemles en haalde woensdag glansrijk haar A diploma.

Volgende week organiseert zwembad de Griffioen nog een potje Bubble Soccer, de week erna is er ontbijtzwemmen, diplomazwemmen, de slotdag en op de allerlaatste dag, zondag 13 september, kunnen honden hun baasjes even flink uitlaten in het zwembad. Dan is het zwemseizoen alweer over en zullen de vrijwilligers weer aan de slag om het bad winterklaar te maken.