Auto’s poetsen om muziek te kunnen maken

0
125
grijpskerk autowas aktie 1

grijpskerk autowas aktie 2grijpskerk autowas aktie 3grijpskerk autowas aktie 4grijpskerk autowas aktie 5GRIJPSKERK – Wat was het soms even zweten voor de mannen en vrouwen van christelijke muziekvereniging Excelsior. Om financiële middelen te verkrijgen voor het financieren van diverse activiteiten organiseerde de vereniging afgelopen zaterdag een autowasactie ter hoogte van Crawfords Corner.

Er werd hard gewerkt, want er werden ongeveer 65 auto’s gewassen door de actieve leden, waarbij er ongeveer 450 euro is opgehaald. Gelukkig was er ook tijd voor een pauze, want dankzij Jumbo Arkema konden de harde werkers genieten van saucijzenbroodjes en frikandellenbroodjes tijdens de lunch. Voorzitter Marian Dijkstra toonde zich dan ook een tevreden preses. “De opbrengst van deze actie is bedoeld om de voorstelling Scrooge, die we met de toneelvereniging gaan brengen, te financieren. Ook zijn we aan het sparen om in 2017 weer mee te doen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, daar laten we weer een muziekstuk voor schrijven.”