Collectanten Prinses Beatrix Spierfonds in het zonnetje gezet

0
163
LUTJEGAST - Collectanten Prinses Beatrix Fonds

LUTJEGAST – In Lutjegast kan het Prinses Beatrix Spierfonds rekenen op een groot aantal heel trouwe collectanten. Vorige week werden zij door Het Prinses Beatrix Spierfonds allemaal bedankt voor hun jarenlange inzet. Dat er kan worden gerekend op heel betrokken mensen blijkt wel uit het feit dat Alie Martini ruim veertig jaar de collecte organiseert en ervoor collecteert. Andere jubilarissen zijn al meer dan tien tot vijfentwintig jaar betrokken., waaronder Sjimmie Vogelzang en Gretha van der Velde. Ook dit jaar kan weer worden gerekend op de hele groep. De collecteweek is van 13-19 september .De opbrengst komt geheel ten goede aan het zo belangrijke onderzoek naar spierziekten.