Een goed begin…

0
160

LUTJEGAST – Een goed begin is het halve werk en daarom ook deze Struuntocht een officieel gedeelte voor alle 4500 wandelaars van start kunnen gaan. Een ieder is welkom dit korte programma bij te wonen. Om half acht zal voorzitter Piet Miedema openen door het spreken van een welkomstwoord. Daarna is het aan dijkgraaf Bert Middel om het woord te nemen. Uiteraard spreekt hij over water, het thema van de tocht en hetgeen waar hij dagelijks aan werkt. Om ongeveer 7.40 uur zal muziekvereniging de Bazuin het Lutjegaster dorpslied spelen. Daarna zal Emma v.d. Vaart ‘De Zee’, een nummer van Trijntje Oosterhuis, zingen. Om ongeveer 7.50 uur is het dan echt tijd voor de officiële openingshandeling door Bert Middel en dan zal de eerste groep van 300 wandelaars vertrekken. Daarna zal elke tien minuten een volgende groep starten. De laatste groep met daarin dus de 4500e struner zal om 10.10 uur het veld verlaten.