Hans de Jong en Gwenda Struiving de beste bij Super Survival

0
189
surhuisterveen survival 2

surhuisterveen survival 3surhuisterveen survival 4surhuisterveen survival 5surhuisterveen survival 1SURHUISTERVEEN – De organisatie had er wederom een geweldig spektakel van gemaakt. De derde editie van de Super Survival in zwembad De Wettervlecke trok dan ook ruim 140 deelnemers, die mochten klauteren door autobanden en in het raamwerk met netten en touwen boven het diepe bad mochten klimmen. Met andere woorden, het kon niet op en over de hele dag gezien trok het spektakel naar schatting ruim 500 bezoekers.

Organisator Bonne Helfrich toonde zich dan ook een tevreden man. “Het was prachtig”, glimlachte hij na afloop. “Ze gingen als een speer en Hans de Jong en Gwenda Struiving waren de beste.” Zij kregen na afloop dan ook een gouden Wettervlecke-horloge. “Maar we hielden vast aan de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen.”

Helfrich kreeg daarbij onder andere hulp van de scholieren van de opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid van de samenwerkende scholen OSG Singelland en Lauwers College.