SDO te sterk voor Zunobri

0
154

SCHOONOORD/ZUIDHORN – Op bezoek in Schoonoord heeft de korfbalselectie van Zunobri 1 het moeten afleggen tegen het plaatselijke SDO. Zunobri had een complete selectie, waarbij Anniek Solle en John Beeftink weer in de basis startten.

Zunobri kwam vanaf het begin af aan al niet goed in zijn spel, waardoor het na een kwartier al met 5-0 achter stond. Halverwege de eerste helft ging het beetje beter. Gelukkig werd ook het eerste doelpunt aan Zuidhorner zijde gemaakt. Maar tot het rustsignaal bleef het daarbij wat de ruststand op 9-1 bracht.
In de rust vertelde coach Andre Woltinge wat er fout ging en hoe het beter moest in de tweede helft om er nog wat van te maken. Er kwamen twee frisse jonge nieuwe krachten binnen de lijnen namelijk Thomas Wijtsma en Larissa Bloema.
Na de rust waren de eerste 20 min ook in het voordeel van Zunobri. De Zunobrianen zetten de stand op 12-5. Het mocht echter niet baten, want het werd liefst 15-6 voor de Drenten.

Doelpuntenmakers: Tjeerd de Jong (2x), Peter Schutte, John Beeftink, Alie Pera en Thomas Wijtsma.