SV ASC ’75 tekent samenwerkingsovereenkomst met SC Heerenveen

0
1165
ASC'75-Heereveen

SURHUIZUM/AUGUSTINUSGA- Voetbalclub SC Heerenveen en SV ASC ’75 uit Augustinusga/Surhuizum gaan een sportief samenwerkingsverband aan. Bestuursvoorzitter Jelko van der Wiel van SC Heerenveen en voorzitter Alle Kramer en Alberto Elzinga van SV ASC ’75 tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst in het Abe Lenstrastadion voor de wedstrijd van Heerenveen tegen PEC Zwolle.

De samenwerkingsovereenkomst betekent vele mogelijkheden voor de voetbalvereniging uit Augustinusga en Surhuizum. Heerenveen faciliteert de sportclub op het gebied van sponsoring, profilering en voetbaltechnische zaken, maar vooral ook bij het ontwikkelen van een kwalitatief goed jeugdkader. “Wij zien enorme kansen met deze samenwerking.

SV ASC ’75 heeft de ambitie uitgesproken om het jeugdkader op een hoger plan te tillen de komende jaren en SC Heerenveen gaat ons daarbij ondersteunen”, vertelt voorzitter Alle Kramer. Volgens Alberto Elzinga van de jeugdcommissie onderstreept de samenwerking met SC Heerenveen deze ambitie. “Dit sportieve partnership met SC Heerenveen stelt SV ASC ‘75 in staat een aantal plannen te realiseren binnen ons jeugdkader de komende jaren. Zoals het ontwikkelen van kwalitatief goed trainingsaanbod, opleiden van jeugdtrainers en de verbinding zoeken met andere verenigingen in de nabije omgeving, vult Elzinga aan. “En dat is van groot belang voor de toekomst van de vereniging”.