Win een paar wandelschoenen

0
2399
Zuidhorn Schoenmode Land

Altijd al op de voorpagina willen staan?

GROOTEGAST – De voorpagina van de Streekkrant is er één die eruit springt. En wie wíl daar nou niet een keer op prijken. Tijdens de Struuntocht krijgt iedereen de mogelijkheid zichzelf voorop te vereeuwigen. Wie ons de leukste, mooiste of gekste foto instuurt, kan daarmee een paar wandelschoenen beschikbaar gesteld door Land Schoenmode in Zuidhorn winnen.

Als Streekkrant die middenin de samenleving probeert te staan, dragen wij de Struuntocht een warm hart toe. We zijn trots dat ook wij deze editie hebben geprobeerd een stukje spektakel aan het gebeuren toe te voegen. Denk je eens in: de dag loopt op zijn eind, de tocht zit er bijna op, maar er wachten nog die lange vermoeiende laatste kilometers van Grootegast terug naar thuishaven Lutjegast. Op die lange Caspar Roblesdijk wacht dan nog een verrassing. Al mokkend over die blaren, al strompelend van de spierpijn doemt dan ineens een enorme voorpagina op. Raap dan nog eenmaal alle energie bij elkaar en ga ervoor! Maak een leuke, gekke, mooie, bijzondere voorpagina en stuur ons de foto in. Een aantal van de foto’s zullen weer te vinden in de speciale bijlage die na de Struuntocht verschijnt. Eén ervan zal verkozen worden tot winnaar.

Én voor die winnaar ligt een paar wandelschoenen naar keuze klaar bij Schoenmode Land in Zuidhorn. Eigenaar René Steegstra ondersteunt de actie van de Streekkrant graag. Hij heeft in zijn assortiment een ruime keuze aan wandelschoenen in het A en B segment. “Dit houdt in dat het goede schoenen zijn geschikt voor de wandelpaden in Nederland en kleine bergpaden.” Merken als Lowa, Hanwag, Grisport en Merell zijn vertegenwoordigd in Zuidhorn. Volgens Steegstra is het wandelen een populaire bezigheid. “Ja, het is behoorlijk geliefd. Het is makkelijk, men kan het zelf doen en hoeft er geen partner voor te hebben en is niet gebonden aan tijden of sportscholen. Het is een paar goede schoenen aan en gaan. En dan wonen wij hier natuurlijk in een prachtige omgeving.” Een evenement als de Struuntocht is een mooie boost voor de populariteit. “Het is echt heel leuk dat zo’n initiatief het noorden echt op de kaart zet.” Deze kenner die garant staat voor een goed passend paar heeft nog wel een paar tips: “zorg ervoor dat je de schoenen goed inloopt, zodat ze ook echt goed passend naar je eigen voeten zijn. Daarnaast: draag altijd goede wandelsokken erbij. Je kunt nog zo’n goede schoen hebben, zonder goede sok is het nog niks.”

Doe ook mee en win! Stuur je foto uiterlijk zondag 20 september in via de mail: destreekkrant@media-totaal.nl. Foto’s die uiterlijk maandag 14 september 10.00 uur binnen zijn, kunnen nog meegenomen worden in de bijlage die dinsdag 15 september verschijnt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en ontvangt een paar naar keuze, uit te zoeken bij Schoenmode Land in Zuidhorn. De prijs is niet in te ruilen tegen geld.