Einde seizoen voor zwembad de Griffioen

0
2515
GRIJPSKERK - De Griffioen afsluiting

GRIJPSKERK – Met vrijdag diplomazwemmen, zaterdag vlotbouwen en kanovaren en zondag baas-hond zwemmen zit het seizoen er voor zwembad de Griffioen alweer op. Het was een seizoen met prachtig warme en drukke dagen, maar een koud voor- en naseizoen, maar De Griffioen slaagde erin ruim 30.000 bezoekers te trekken.

Bij een seizoen afsluiten hoort ook altijd een laatste keer diplomazwemmen, afgelopen vrijdag zijn maar liefst 24 kinderen geslaagd voor hun A, B of C diploma. Dit is het eerste diplomazwemmen sinds zwembad De Griffioen de licentie Zwem-ABC heeft behaald.

Damian Schriemer, Floor van der Kooi, Sebastiaan Bosch, Marjolein Cazemier, Sven Santema, Marlies Gort, Christien Gort, Levy Aten, Nathalie Reitsema, Jordy Mertens, Yannick Holt, Tessa Houkema en Samsom Haile hebben hun A diploma gehaald. Tijs Hazenberg, Annabel Tulner, Boaz Veenstra, Anne Vos en Gwen Mulder hebben hun B diploma gehaald. Kirsten Semeijn, Julia Vos, Willemiek Pompstra, Stijn van der Ploeg, Veere de Haas en Jenna Stegink hebben het C diploma gehaald.