Oud FC Groningen veel te sterk voor derde elftal Eenrum

0
258
eenrum voetbal fc groningen oldtimers 1

eenrum voetbal fc groningen oldtimers 2eenrum voetbal fc groningen oldtimers 3eenrum voetbal fc groningen oldtimers 4EENRUM- Om de uitslag ging het utieraard niet. Afgelopen vrijdag trad Oud FC Groningen aan tegen het derde elftal van vv Eenrum, een avond die garant stond voor gezelligheid en plezier. De oud-profs van de FC lieten zien het voetballen niet verleerd te zijn, want de groenwitten wonnen met liefst 11-2 van de voetballers van Eenrum. Joost Mulder redde de eer met twee doelpunten voor de thuisploeg. Na afloop was er echter niemand die om die uitslag maalde, want de saamhorigheid stond voorop. “"Het was een zéér plezierige wedstrijd”", aldus voorzitter Jannes de Vries. “"De oud-profs zijn natuurlijk niet meer zo snel als vroeger, maar jongens als Paul Matthijs en Sander van Gessel kunnen nog moeiteloos bij topamateurs mee.” Het was dermate geslaagd, dat beide partijen de afspraak maakten iedere twee jaar deze confrontatie te herhalen. De kasopbrengst van afgelopen vrijdag gaat in elk geval naar de jeugdopleiding van vv Eenrum. De club houdt zich daarnaast bezig met de ontwikkelingen in de maatschappij. “"We willen er als vereniging zijn voor vluchtelingenkinderen”, vervolgde De Vries. “We dragen ze een warm hart toe, we willen ze opzoeken en uitnodigen bij Eenrum te voetballen.”