Pearle Opticiens tijdens opening drukbezocht

0
226
Zuidhorn Pearle

Zuidhorn Pearle-2Zuidhorn Pearle-3Zuidhorn Pearle-4Zuidhorn Pearle-5ZUIDHORN – Pearle Opticiens heeft afgelopen zaterdag haar deuren geopend in Zuidhorn. Ondernemer Gerard Wubs toonde zich een blij man en vooraf gaf hij al aan niet te kunnen wachten om de inwoners van Zuidhorn welkom te heten in de nieuwste winkel van de plaats. Tijdens de openingsdag besteedde Pearle extra aandacht aan het belang van goed zien in het verkeer. Zo was er bijvoorbeeld een miniquadbaan voor de kinderen en kunt u de gehele dag door uw ogen gratis op laten meten.

“Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel”, aldus Wubs. “Een deskundige oogmeting en kleine reparaties zijn natuurlijk gratis. Daarnaast biedt Pearle Opticiens Niet Goed-Geld Terug Garantie, Zichtgarantie en Laagste Prijs Garantie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimaal zicht voor een scherpe prijs. Graag nodigen we de inwoners van Zuidhorn uit voor een gratis oogmeting waardoor zij zelf onze deskundige service kunnen ervaren. Knippert u wel eens als u naar de televisie zit te kijken en lijken de lettertjes steeds kleiner te worden? Kom dan gerust eens langs en laat uw ogen opmeten.” Naast een breed assortiment brillen en zonnebrillen in iedere prijsklasse biedt de Pearle Zuidhorn uiteraard ook verschillende soorten contactlenzen, zoals daglenzen en maandlenzen.